Helt slut!

Hej nu ska jag berätta om  min dag.
Först hade vi ju SO hela dgaen för det är ju ämnesvecka. Där ritade vi bara bara bara CIRKLAR med olika sträck o skit överallt uppifrån o från sidan osv. Sen fick några stanna kavr o prata med Gunnar vilket var ungefär halva klassen men då inte jag!
Så jag Lisa o Emil fick sitta o vänta på typ alla våra kompisar som skulle prata.
Sen tog Lisa, jag, Hanna, Emil, Joel och john till Skånegläntan. Men Emil o John gick hem o då trog vi som var kvar till Willy's o köpte äpplen o chips. Hahaha. Sen gick vi till någon park o satte oss i ett lust hus. Men då behövde Hanna gå på cheerleading o vi andra, haha jag lisa o joel gick till där ni vet mitt emot Hammarby sjöstad där på söder.
Där satt vi o drck läsk o snckade om allt möjligt skumt.
Sen gick vi lite längre bort o  fick för oss att vi skulle gå på en gratis ferja, men nä vi kom på båten kom jag på att jag skulle äta 18.15 o kl var 18.13... Så det blev ingen båt-tur haha. Vi klev av o gick mot Skanstull. Sen sa vi hejdå o jag o Lisa åkte hem, på t-banan kommer vi på att vi skulle läsa sid 22-41.. Och det är ju typ 20 sidor. Så när vi kom  hem så åt vi middag läste ur geografi boken o sen gick vi ut. Vi vandrade omkring i Tallkrogen i Odlarängen o skolan, men det var massa cykel o moppe-pojkar överallt som var högljuda så vi blev lite rädda hahah.
Nu har jag Precis kommit hem o är heeeeeeeeeelt slut!
Puss Puss! <3

Ingen är väl egentligen intreserad vad jag gör om dagarna men to bad! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0