Rättegång

Idag har vi ju varit på rättegång med klassen. Klassen delades in i 3 grupper och min grupp skulle gå på "mened" Tror jag att det hette, iaf det är nån som ljugit i rättsalen. Whoohoo.. -.-
Men när vi suutit där inne ett tag visade det sig att det saknades en och de skulle få tag på honom så han kom kl 10 så vi gick ut och tänkte på vad vi skulle på. Vi hade en lärare i våran grupp. Sen gick vi till "säkerhets-salen" tror jag att det hända, iaf vi gick dit för att kolla på en annan rättegång. Det heter säkerhets-salen för att det är alla farliga männiksor. Han som skulle dömmas hade varit medhjälpare i misshandel. Han och hans gäng hade skurit av hälsenan på en kille och skutit han i magen så att kulan träffade njuren eller nått sånt, dom hade sparkat och hållt en pistol mot hans flickväns huvud. Ni skulle sätt killen, han såg ut som versta ligisten. Hans huvud var rakat, han var stor och hade blås stora spräckliga ögon, skägg, grön skitig flice och såg bara almänt farlig ut.
När dommaren hade berättade om alla bort så kollade han på gunnar. Btw, dom som satt och kollade på fick sitta på andra sidan om en glasvägg för att inte de farliga människorna skulle anfalla.
Iaf! Då sa dommaren," hur gamla är barnen? om dom är under 1 så vill jag att ni går ut, antingen går ni ut själv eller så tar vi beslut." vi gick ut och på vägen ut fick jag the bad guys blick mot mig och då blev jag livrädd, men sen när vi gick ut började jag gava för den fina failen. Sen gick vi in på nån rättegång om en buss schaför som de hade hänt nått med..? Det var väldigt tråkigt. Sen när det var slut åkte vi hem med klassen jag alla var glada!

Idag har jag också smakat den nya 7eleven glassen, skit god!

Imorgon ska jag köpa guldkort på grönan!

pUss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0