Ni tycker säker det här är skit men SYND

Jag vill säga förlåt till alla som av någon anledning tagit illa upp av vad jag sagt någon gång.
FÖRLÅT
Vill göra det här för att jag vill inte ha arga människor på mej hela 2010.
Så förlåt säger jag till er.


 

O till dom som inte fattat det. När jag skriver att jag inte gillar något så menar jag just det inte gillar. Jag hatar inte det, vrf tror ni det? Om jag hatar något så skrver jag HATAR det. Men hata är ett väldigt starkt ord, jag tycker inte det är så bra att anväda det ordet om man inte fattar hur starkt det är.


Till Sara

Jag tycker att du kan fundera ut själv varför jag blir arg i vissa diskutioner. Det är rätt enkelt. Men jag kan säga en sak. Varje gång jag hamnar i en konversation med dej Johanna o Isabelle så är det ALLTID, ALLTID ni tre mot mej. Vad jag än säger är det ALLTID något som är fel. Nu vet jag att du kommer säga " Näääe vi är inte ALLTID emot dej!" Men då kan jag redan svar på det nu " Joo det är det, för att det är så att du Isabelle o Johanna och Melina är bff. Men det skiter jag i om ni är bästa vänner ska var o en kunna säga vad den tycker." Nu kommer du säga "näääe, så är det inte alls. Vi tycker visst olika" Då säger jag " Okej vem vet? Ni kanske tycker helt olika när jag inte är med. Men när jag är med så är det fan inte så! Jag fattar inte för vi diskuterar nått har jag inte än chans för vad jag än säger är det F.E.L sorry but it's true."


Like this..

Tack för fin kommentar Siri. Tycker om dig me ^^

Jag ska bara översätta ett ord ja tänkte inte på det att ni kanske inte fattar vad jag menar x)

Övermogen = Omogen

Övermogen är liksom en omogen person som försöker vara mogen och då blir över drivet tråkigt omogen. Barnsligt typ.

:D


Siri o Sara nu får ni ge er =)

Kolla blablabla blablablablablabla blablabla. Nu ska jag förklara hur jag tänker.

Mogen kan man vara på olika sätt. Mogen på det sättet att man står för vad man säger o att man kan ta han om situationer på ett bra sätt. Att man inte provoserar tills folk blir arga. 
Mogen på det sättet att man skrattar åt folk som kollar på svamp-bob t.ex för att man tycker attd et är pinsamt att titta på sånt även fast man vill. Att man absolut inte kan förstå vrf folk som är över 10 åker pulka. Det är ju bara barn som gör sånt o det det skulle ju bara vara såå pinsamt om folk såg än, så tänker dom. Då kan jag förklara en sak för er som tänker så. Barn är man alltid efter som du har föräldrar o du är deras barn. Men ni som ska vara perfekta på en fronten så säger jag att man är barn till man är 18år. Då tycker jag att det är grymt töntigt när BARN säger att det bara är barn som gör s¨ånt. Tänk efter.
Så var det med den grejen.

Och jag fattar också att ni occkså har åsikter, så dum är jag inte.
Men nu var det ju så att jag skrev upp mina åsikter inte era. Om ni vill förtydliga ere åsikter, skriv om det?!

Om det är något mer av mian åsikter som jag måste förtydliga, säg till -.-

2010 Gått nytt år på er!


Abba - Happy new year (stämning)


Ha ett bra nyår!

See youu 2010!

Nej

Vad du än säger Siri kommer jag inte ändra min åsikter. Vad du än säger Johanna så kommer jag inte ändra mina åsikter. Vad du än säger Sara kommer jag inte ändra mina åsikter.

Så var det med den saken.
Jag har starka åsikter o det kommer jag alltid ha även fast folk inte tycker lika dant. Vilket nästan igen gör men det skiter jag i det viktigaste är att jag har rätt enligt mig. Jag är alltid ärlig, kommer alltid att vara. Vrf ska jag ljuga? Lika enkelt att ha ett rakt svar o hoppas att folk respekterar och accepterar det. Om inte, fuck you =)<3

Hoppas att ni står ut med mej, men det får ni lov att göra ^^


LÅT=)
O en grej till Tack för fin kommentar Tove

Hahhahahahahah!

Hahhahahahahh! Serriöst XD Fick en kommentar från "Anonym" igen.Anonym om Jag tycker inte om...:
Asså din fula gorilla, tror du seriöst att någon (förutom jag) bryr sig om vad lilla du tycker? de e bara patetiskt att du klagar på andra när du själv är efterbliven

IP: 217.151.52.121Okej för det första,,,,

Vem är det som klagar på vem nu???

Och för det andra,,,,,
 
Vem är det som är patetisk som inte änns vågar stå för var den säger ANONYM

För det tredje,,,,

Det är du som är efterbliven som du inte fattat att jag inte bryr mig om vad DU tycker.


Tack nu är jag klar

Så nu kan du lilla Anonym fortsätta leva ditt patetiska liv som går ut på att hacka på andra människors liv efter som du inte har något själv.

Eller ni kanske är flera? :O
Hahahha flera personer mot en liten Mathilda x)

=)
OMG het!

KOllade på Agly Betty o det var me en sån jävla het kille! OM han var 13-14 år hade han varit min! Han var så jävla skön!Hehe var tvungen...

O en grej till

Folk som skriver under bildr på sej själva "bjuder på den" det är bara en jävla ursäkt att man är ful! Liksom du blir inte direkt snyggare på bilder för att du skriver det(?)

Lite grejer som Mathilda inte gillar puss

Jag tycker inte om...

Ordet "ya"! Så jävla efterblivet, Det är inte änns ett ord!? Många skrver "love ya" det låter fattigt. Typ nått som sån började med o sen var alla tvunga att fortsätta(?)  NÅB

Peace-tecken, folk posar med peace-tecken på bilder! Förlåt men det är bara 11-åringa små wb som gör sånt! Det där är också en sån där grej som nån började o sen var alla andra tvungna att fortsätta(?)

Små fjortisar som gåt omkring o skriker "Har du cigg?" för att dom tror att dom ska få mer respekt från andra. Jg kan svara på frågan"Neeej ni kommer inte få mer respekt tvärt om folk kommer tycka att ni är o mogna o det är ni hah!"

Person er som leker mogna, F*kk ju!Ni blir inte mer omtyckta för det, tvärt om ni blir skit tråkiga! Hahaha! Över moget är lite

Personer som inte står för vad dom tycker o säger.Om man trycker ner någon o sen säger "det var inte jag" det är sååå omogret. Fan om ni vet att ni kommer skylla i från er vrf då s'ga något från början liksom. Vad får ni ut på det? Jag fattar in´te.

Folk som får för sej att den är bättre än nån annan. Liskom idiot. Det ät bara patetiskt att tänka så.


Detta år har jag...

druckit alkohol ( )

rökt vatten pipa ( )

däckat ( )

fått minneslucka ( )

varit kär (x)

älskat / älskar någon av motsatta kön (?)

fått ett sugmärke ( )

gjort ett sugmärke ( )

haft oskyddad sex ( )

haft ett förhållande i över en månad ( )

kysst en främlingn ( )

strulat med någon av samma kön (x)

strulat med någon av motsatt kön ( )

sovit i samma säng med någon av samma kön (x)

sovit i samma säng med någon av motsatt kön ( )

lekt med någons känslor ( )

gråtit dig till sömns ( )

skrikit ord som hora/slampa till nån (x)

slagit till någon (x) Brorsan..

blivit slagen (x) Brorsan..

lärt känna över 10 nya människor (x)

åkt skidor ( )

varit på solsemester (/)

badat i havet (x)

haft snöbollskrig (x)

tittat på en hel fotbollsmatch  (x)

inte sovit på en hel natt ( )

varit på sjukhuset ( )

sovit över 12 timmar ( )

sett en film mer än 10 ggr ( )

fått IG ( ) Har inte betyg

åkt buss i över 10 timmar ( )

vart ute en hel natt ( )

har blivit tagen av polisen ( )

svikit en vän ( )
Fan va dåligt jag mår! Vilket liv jag har asso! Jag är så tråkig!  Ni får tycka vad ni vill ja bryr mej inte. Ja har alla fall varit ärlig o de är fan bra av mej många hade ljugit!


OBS! Jag är inte lesbiskt! Det kan misstolkas lite av dom här svaren x)

Christmas pics


Fail pose men outfit på mammas födelsedag :)

Julaftons outfit :)

Min kusin Sophia, kalle anka i bakrunden.

Presenter :)<3

 

Nu ska jag till farsta me Tove, vi ses!!!<333


Måndag

Ååååååh va jag har trååååkigt! Nothing to do!  Sitter o kollar på "The City marathon" på MTV.

Jag är väldigt förvirrad asso. Först gillar du en kille sen gillar du en annan sen gillar du den första sen så gillar du
en tredje sen gillar du den första lite igen o sen den andra. Den tredje är släppt. Men nu börjar du tänka på en fjärde. Men den fjärde tänker du bara på lite ibland. Men du kan absolut inte bestämma dej vem det är man GILLAR. Det går lite fram och tillbaka. O sen börjar man tänka på en femte. Han som frågade om ditt nr o du sa ja. Men den killen är bara en kille inget annat han tänker du bara på nån gång i bland. Du tänker mest på den andra killen den snyggaste. Men killen är svår att ha o göra me. Men jag är väl inte speciellt lätt eller då. Den andra killen är blyg som jag. Det är verkligen inte den tredje. Den tredje är också den killen jag gillade första av alla. Sen den andra sen den fjärde som också är blyg sen gillade jag den femte o sen den första.
Jag blit galen men jag tror att jag har bestämmt mej.. Eller inte. A juste den finns en sjätte kille också. Men han är rätt upptagen. Men han är typ söt. Eller typ snygg eller ngt. O han är väldigt rolig. Men jag över lämnar honom till en annan tjej. Hahaha. Jag vill helst "ha" den andra. Han är skitsnygg,rolig o gullig och alla andra skulle bli så jävla avis! Hahahhah! Hihi jag är lite elak nu men det är sant. Heheh.

Oj DU= Jag
det blev lite fel men orkar inte ändra.

Mina förvirrade tankar i bokstäver.
PUUUUUUSS

Mot duschen nu!


Kolla mitt hår!!!!! OMG! Måste tvättas nu!
Lite om idag...
Ska till mormor o morfar, kusinerna på mammas sida kommer oxå. Där ska vi äta middag.

Puss

Idag

Hej idag har jag varit i farsta. Jag handlade på JC två linnen o en t-shirt.
Nu ska jag till farmor på middag min kusiner kommer också.
Byebye se you later

OMG en WebbCamera
Hahahahha! XD Jag ser almänt konstig ut på alla bilder men ni känner mej jag är konstig. En bild säger mer än 1000 o här har ni 18 bilder tror jag så det här borde säga mycket ;)

O ja kom på en raggnings replik idag!!!!! " JAg är ledsen men jag måste medela att du har fått diagnosen sjuk söt om du behöver nån att prata med så finns alltid jag som stöd" Hahahah om man justerar den lite kan den bli fett bra juuuuu! Hahahahahhahh

AVATAR


Hejj, kom precis hem från Heron City har avrit o sett på bio med pappa o Jakob. Vi såg "Avatar" o den var skit bra! Rekmenderas!
Det var en av dom betsa filmerna jag har sett faktiskt. Den handlar mycket om miljön o så.

// Mathilda <3

Halluu!

Hej på er, har ni haft en bra julafton? Det har jag :)
Jag sitter här med min nya bärbara dator och är så glad :D Jag fick också lite andra grejer, t.ex ett midjeskärp, mascara, kajal, trosor, adidasjacka (ljusblå), nagelfil, parfym, kofta (lila), halsduk, läppglans, vitt linne, svart linne och en scrapbook.
Hihihhii! :D<3
Sen har jag ju födelsdag så då blire ännu mer grejer, Hahha !
Bilder kommer sen ^^<3

Ha de gott!<3

24/12-09

Shoooo på er och GOD JUL! Hahah jag är jätteglad :D
Senare idag ska jag till mina kusiner o fira julen där, farmor ska oxo va där.
Jag har fått tre presenter nu på morgonen.
En sport-BH
Klistermärken
Film (27 dresses)

Jag såg världens finaste film igår kväll. Love actully, tror att det stavs så...
Iaf den är helt underbar, så mycket kärlek på en o samma gång!
Den rekomenderas!

Ha de gott! <3Damp!!!!

Serriöst jag tycker om dej så himla mkt!O ja har liksom sagt det till dej förut men du verkar inte fatta hur mkt.
Du är det ända jag tänker på, och det kommer jag fortsätta med. <3
Jag vet inte vad jag ska göra :'(
Om du ändå forstod <3
Jag gillar dej liksom typ fett mkt på riktigt asso.
Det var inte med meningen det bara blev så..

<3

GRAN

  
Hahaha :D

Mama's birthday!

Idag fyller min mamma år, lite så här dan före julafton. Av mej fick hon ett par stickade vantar och ett par örhänge, båda grejerna köpte från H&M. Ikväll kmr det gäster hit. Det ska bli lite kul då.
Just ni sitter jag o ritar bilder "jättefint" på personen som jag hatar mest just nu.
Det blir ju riktigt likt. Vrf göra jag det här? Joo för att jag är väldigt trött på denna tjej. Hon är dum i hela huvudet. hon tror atthon är bättre än alla på jorden, och bättre än speciellt mej. Honj kollar på mej som jag är en liten skit o som jag inte är värt nånting. Sånt gillar jag inte.
Så var det med det.

Gratttis till Mamma Maud och puss på er.


Jag ser ut som....(?!) men där är min mamma! :D


=)


Hittade en låt, me like it :)

Barn arbete!

Idag ska jag Kip Och Johanna stå vid BEA:s parkering i ca 3 timmar (!?) Och hämta folks kundvagnar.
Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker attt det är bernarbete. Jag tycker att det är barnarbete så fort barn behöver arbeta.
Har precis kommit ut ur duschen. Smörjde in mej med "BRun-Utan-Sol" igår kväll, och det funkade! Yeey me:PDet är inte exakt den här, men bilderna på den det är var pyttesmå. ^^
<---- Den riktiga

Old pics

Det var lite bilder :P

Godmorgon Godmorgon

Har jätte trååååååkigt!
Vad har man gjort idag? Jooo.. Följande
Gick upp halv 10, där efter statte jag mej framför TVen o kollade på MTV medans jag åt frukos. Kollade på TV tills klockan var kanske 11. Sen satte jag på datorn o där satt jag o nördade tills det blev tråkigt.
Sen tog jag på mej bara lite puder. ( Jag som inte skulle sminka mej ) Gick till Apoteket i Sureby, nära Svedmyra T-bana. Där köpte jag "Brun-Utan-Sol". Jag hoppas att det ska funka, hehe.
Aah juste innan jag gick till Apoteket så var ja o matade Siris katt Spencer.
Nu har jag precis kommit innan för dörren och är helt slut. Vad ska ja hitta på restan av dagen?! Det har ju bara gått halva än..

Jag får väl göra mina träningsgrejer eller något.

Puss ha det bra!


Blanca o jag för ett tag sen på NK ^^<3 Loooove youu


Tråkig dag


Jag just nu.
Har haft det jättetråkigt dag, och jag tror inte att det blir bättre under veckan. Alla kompisar är typ bort resta o det hade ju varit kul att vara med dom.
Jag har såhär grejer som jag ska hålla mej efter på jullovet.

  • Inte ha smink mer än på julafton och liknande
  • Inte ha BH, ha topp i stället
  • Göra 20 sitt-upps 10 rygglyft mm varje dag, annars kommer jag bli fet
  • Ta det lungt, vila upp mej på riktigt

Sen var det inte så mkt mer ^^
Ni kankse tycker att jag har konstiga idéer men jag är fktiskt smart :D

Se you later


Hehe

 Hehe gillar den här asso :D


För jag är tjejen som gillar snygga killar


Underbra låt!

Me <3 snow

Assu ni skulle varit me igår! xD
Hhahah jag va ute hela dan. Det var så jävla kul! (Säger den som fyller 14 om ca veckor) Men jag skiter i om ni tycker jag är omogen för hellre det än övermogen!
Ja iaf.
Jag hoppade runt i snönn o klidtacklades. Jag invigde varända orörd snögräsmatta med att göra en snö-ängel och med att trycka ner ansiktet i snön. XD<3
Det var skitkul!
OOOOh jag var så klantig. Clara o jag var innne i en mini skog, då skriker hon snö-attack!
Vet ni vad jag gör då? -.-
Slänger mig baklänges ner i snön o dunkar mitt huvud i en stubbe. Det gjorde ont säger ja bara.

Hhahahha! Det blir säker mer snö idag :P

SEEES<3


Saaik!!!


x'D hahhahahhaha!
Fan va skön ungen är!

Outside, it's snow!!

Ut och åka pulka

Nu ska jag ut o åka pulka med min 8 åriga granne Clara :D
Hahah det ska bli skojj.

Skitful bild, men cool :D

På bättre humör


Like this song <3

Ett hjärta brustet


Jag kan inte förklara mina känslor just nu.
Jag är helt förkrossad.
Men jag gråter inte, det kommer inga tårar.
Om jag hade dej kvar kunde jag vara lycklig, men nu är du inget mer än olycka för mej.
Jag hatar allt och alla just nu. Inte riktigt men i princip.
Varför har ni sån jävla tur!
Jag vill bara skrika. Det här har tagit mej så himla hårt.
Jag vill bara försvinna från jorden. Till en plats där jag kan vara lycklig i all oendlighet. Utan beskymmer och problem. En felfri värld utan mot gångar.
En plats där jag kan älska dej o du mej.

FÖRLÅT

Förstår nu hur det känndes för dej att få dissen av mej. Det är den hemskaste känslan som finns.


Jag hatar livet!

Varför var jag så himla dum i huvudet och gjorde det jag gjorde.
Det finns inget i hela världen jag ångrar mer än det.
Ååååh vrf är jag så dum.
Om jag bara kunde spola tillbaka tiden ca 3 veckor och göra allt mycket bättre.
Varför var jag rädd, varför!!!!!!
Nu går livet bara utför. jag kommer aldrig bli lika lycklig som jag var.
Ingen någonsin har varit så snäll mot mej. Jag har aldrig fått så många komplimanger av någon.
Men nu är det slut. Slut för alltid. Kommer aldrig att hända något någonsin mellan oss.
det kommer vara svårt att glömma, man har gjort det förut och kommer säkert få göra det ingen.
Om ni va i min situation hade ni säker tagit livet av er eller slagit er själv´elelr något liknande. Men inte jag, jag har varit med om detta flera 100 gånger innan så jag är van. Men den här gången var det jag som var dum i huvudet ingen annan. Jag har inget annan att skylla en mej själv.
Nu låter det här jätte dramatiskt. Men jag skiter i vad ni tycker om mej! Det viktigaste är att jag är ärlig med mina kännslor eller hur?
Bland dom bästa dagarna i mitt liv var för ca 3 veckor. Sen sabbade jag allt totalt. verkligen förstörde allt det fina. Jag är en idiot ni behöver inte säga det, jag vet. Jag kommer aldrig att få samma dagar som då ingen. ALDRIG


Älskar sången!


Älskar!

You don't have to be beautiful
To turn me on
I just need your body, baby
From dusk till dawn
You don't need experience
To turn me out
You just leave it all up to me
I'll show you what it's all about

You don't have to be rich to be my girl
You don't have to be cool to rule my world
Ain't no particular sign I'm more compatible with
I just want your extra time and your KISS

You got to not talk dirty, baby
If you wanna impress me
You can't be too flirty, mama
I know how to undress me
I want to be your fantasy
Maybe, you could be mine
You just leave it all up to me
We could have a real good time

You don't have to be rich to be my girl
You don't have to be cool to rule my world
Ain't no particular sign I'm more compatible with
I just want your extra time and your KISS

I think I'd better dance now.....

Women, not girls, rule my world
I said they rule my world
Act your age woman, not your shoe size
Maybe we could do the twirl?
You don't have to watch Dynasty
To have an attitude
You just leave it all up to me
My love will be your food

You don't have to be rich to be my girl
You don't have to be cool to rule my world
Ain't no particular sign, I'm more compatible with,
I just want your extra time and your KISS
Skolavslutning i mrn :)


Konstig bild från någon dag i veckan på min outfit :)

Men iaf, i mrn är det skolavslutning. Det ska bli både sorgligt o kul. Men dom senaste dagarna har det märkts att vi böver ta en paus från varann. HAhahha! Det låter som alla har PMS x)

CYA :D

Konversation med Jakob o Emric

Jag - Haaaaallo jag är hemma!!!!! :D

Jakob - Kom in i mitt rum.

Jag - Aha okej. Emric föresten har du sökt in till Åsö nu?

Emric - Nee, inte än men det ska jag göra. Det verkar fett najsigt där juh! :D

Jag - Aah de är as najs. Kommigen kan inte ni två börja i mitt arbetslag? det vore fett kul.

Jakob - Mmm okej,,, aa de kan vi väll.

Emric - Finns det många snygga tjejer där? :O

Jag - Ooh ja. Men det finns fler snygga killar än vad det finns tjejer. Fast det kanske är lätt för mej att säga. ^^

Emric - Om du ser en snygg kille, vetu va bästa charmnings repliken är? ;)

Jag - Nee, sääg!!!! :D

Emric - " Om det hade varit krimminelt att vara snygg, hade du fått lifstid "

Jag - Oh my god, fett gulligt juuu! ^^

Emric - Ja vet ;)

Jag - Bli bff me så många tjejer på Åsö så kan ni ju välja nån av dom som ni vill ha som flickvän ;)

Jakob - Yeah. :D

Emric - Vi kommer bli fett populära.

Jag - Mm vi får se... Föresten om ni vill ha många bff:s ett tips är tt kramas mycket. Gå fram till en tjej o bah "Shuue hur mår du?" hon svarar kanske "det är bra me mej" då ska ni säga "Häärligt!" Om hon svarar "det är lite jobbigt just nu" då ska ni säga "Ooh synd, vad har hänt? Finns om du vill prata". Tjejerna kommer då sagt men säker flyyyga på er! De hade iaf jag gjort om en kille va så snäll mot mej :D

Emric - Jag kommer bli da ladys man :)

Jakob - Jag kommer bli.. samma! Vi kör team-work Emric! High five!

Jag - Ja o en grej till. Bli kompis me Blanca o Hanna ^^,,, Lisa, Siri o Sara känner ni ju redan ;)

Jakob - Ja jänner redan Blanca lite :) men inte Hanna.

Emric - Here I come! :D

HAhahhahahh det var lite skojj :)


Spyyyr!

Usch usch usch usch! ÖÖÖÖÖh bläääääääh!!!! Fifan jag typ spyr på riktigt,,,,, Va inne på facebook o gick in på en tjejs album! Fiiiiifan! Jävla play-boy skaffa ett liv! Liksom är du dum i hela huvet eller?!  Stå o posa halv naken framför kameran!! Seriöst! Sån där stör jag mej så grymt mycket på. Fan du är 13 inte 31 jävla mongoooo!
Usch,,,,, seriöst uähh...

Nu ska jag dissa för nu är jag arg!!!

<----Hitta den på google, ful va? x)

1.) Tjejer som tror att dom har stora bröst.
Ni är patetiska! Seriöst, det ända ni vill är att killarna ska ta på dom men sorry det bli nog inte mer en en gång iaf...
Btw.... I största almänhet hatar jag alla som ttot att du blir snyggare för att att ta bilder på sej själva halvnakna. Jag vill kalla det H.O.R.A

2.) Skoltider.
jag tycker att vi ska börja minst 9 varge dag o sluta kl 3 då är jag nöjd

3.) Personer som leker.
Dom som spelar teater o ljuger för att få vänner! F*kk of!

4.) Min längd.
Kvinna, väx!

5.) Min hud.
Jag har damp på min hud i princip varje dag o det kommer väl inte bli bättre.

6.) Ångest.
Jag har ångest all da time o jag börjar bli jävligt trött på det nu.

<--- Oxå hittad på google x)

1.) Musik
T.ex Westlife, Lady Gaga, Sean Kingston, Akon, Tio cruz, Rihanna mm

2.) Julen.
Den är bara bra de är inge mer me de.

3.) Smink.
Det är bra :D

4.) Min mobil.
Jag kan inte vara utan den, jag får ångest!!!!

5.) Godis & Chips mm
Lovely

6.) Vänner!<3
Dom är bra att ha :)<3

7.) KILLAR!!!
Bland det bästa som finns! I love them! Can I mary one? (sa den dumma blondinen generat)
Men seriöst! Dom är så jääävla het, dock inte alla. Men måååånga...

8.) Magrutor!!!
Det kallar jag seeexxii! Jag är nog lite halv kåt på det. Hahhahahah!

Nu är jag klar
=)

Hejdå

Låten just nu


Okej nu vill jag att ni lyssnar på texten o fattar handlingen vad den betyder.
Sen så vill jag att vi byter ut "girl" mot "boy" och "she" mot "he"
Sen vill jag att ni tänker på mej sen är jag nöjd tack.
Allt är inte exakt men nära nog.

I can't belive what I just gave away
Now I can't take it back
I don't wanna get lost

Från er Mathilda


3 advent

Iadg vaknade jag hos Lisa.
Jag sov över där o vi hade det jättekul.
Senare på dagen skulle hon på träning o jag åka skridskor med nåra vänner.
Det var från början jag Blanca o Hanna som satt på en låda på Slussen o vänta på David o Jaihon men det slutade me att bara Davis kom. Vi skulle frånbörjan åka skridskor i gubbängen sen så ändrade vi det till kungsträdgården men tillslut så blev det så att vi åkta vid Medis.
Det var jättekul. Jag kanske inte va så kul men alla andra var det.
Jag vill göra det igen.

Puss

Lady gaga pratar svenska


Kolla på hela videon!!!
Hon pratar svenska med Alexander skarsgård, som ska föreställa hennes pojkvän i musikvideon.
Det tycker jag faktiskt är lite häftigt, för venksa är ju typ såhär värsta unknow language.
Hihi!<333
Se you later aligator ;P

Erik van IDOL!

Hahhahaha han van NaNaNaNa NaNa :P
Jag heja på han, han va mycket bättre på vinnar låten än Calle. Jag tror igentligen att det bara var därför han van. Men jag tycker faktiskt att han var bättre.

Man hör inte så bra så här kommer en till x)

Hey
I'm a believer
and gravity's letting go of me tonight
mm you
came out of nowhere
when everything was passing by at the speed of light
So hold my hand and never let me go
Take a leap of faith into the unknown

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by
Higher, higher, higher
I will follow wherever it might take us, chasing through the sky
Higher, higher, higher

Oh I know
it can be scary
you better know when your heart is on the line
But oh
baby don't worry
just hold my hand and never let me go

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by
Higher, higher, higher
I will follow wherever it might take us, chasing through the sky
Higher, higher, higher

Take me higher, I'll hold you as we're shooting through the atmosphere
around us everything disappears
uho uho uho

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by
Higher, higher, higher
I will follow wherever it might take us, chasing through the sky
Higher, higher, higher

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by
Higher, higher, higher
I will follow wherever it might take us, chasing through the sky
Higher, higher, higher


HiHi <3

Varit me Hanna idag. Vi har haft lite skojjit med en dator, två mobiler, ett paket godis, två stolar, penna o papper och en livlig fatasi :D
Hahah vad potisk jag är. Men vi hade faktiskt as kul. Vi va lite busiga Hihi, det är nått med mej o magruor btw.
Hhaha vissa är hårkåta andra läppkåta jag är magrutekåt... Vänta dte där blev lite mysko. Men men magruor är NAJS! Dagens bekännelse :D
min mobil är mitt liv just nu, utan den i två minuter, jag får panik ångest. Jag menar tänk om nån messar mej eller värre ringer mej o jag inte svarar då blir dom ju fett dissade. O det är ju bland det värsta som finns ju. MObilen är ett sätt för mej oxå att bli uppdaterad, om jag har den med mej vet jag vad som händer.
Så jag hissar min mobil btw.
NU har jag börjat skriva btw, ska sluta, dumma mej.
Nu orkar jag inte mer.

Hoppas att ni tycker att jag är en spännade intresant rolig person.

Och en grej tilll! Jag har jättetråkigt så messa mej på : 0736378168

NU har jag varit ärlig :)
Babye cya later;)<3


Mellis by me


Taco-chips
Morötter
Gurka
Fysalis

Woola<3

Trött

JAg är jätte trött! Vi hade något slags fyspass iadg på idrotten, o jag är helt slut.
När jag kom hem var jag tuktig, gjorde mej själv en sallad :D<3 Sen var jag mindre duktig o tog ett glas läsk ...
Nu sitter jag här i min morron-rock och frysre ihjäl :/

Puss


Hej babes ;)

Varit me Lisa idag :)<3
Vi hade det skojj tillsammans. Vi övade lite på spanska till provet och så var vi ute.
Det är inge mer me de, de låter så här tråkigt kanske att öva på prov och vara på promenad. Men de va faktiskt gasnke kul:)<3

Me like this song :)<3

Va tycker ni? <3
Smak sak

7 Dec - 7 Jan

Om exakt en månad är jag fjorton! Whoo hooo! Så grattis på mej i förskott.
Då fyller man fjortis, men jag får se hur det blir med det ;)
Nu sitter jag här ny duschad o mår jätte bra. Jag måste duscha varje dag annars mår jag dåligt:(
Nu ska jag titta på tven.

Puss hej

Gjort saker klart

Hej, har precis vissa saker klart för en person.
Det känns jätte skönt.
Nu har jag en till bästa vän.

Jag har kommit fram till en grej. Da truth.
Jag har nog aldrig varit kär i någon nån gång även jag sagt det.
Jag är inte en sån person som är kär. Kärlek är inget för mej, jag tycker att det bli jobbigt så fort det bli på riktigt.
Jag är mer en som som hoppar från person till person om ni fattar vad jag menar ;)
Nu är jag glad att jag gjorrt nått bra.

Nu vill jag bara säga en grej till alla mina kära vänner, jag äslar er.

Så helt spontant så var det med det.

Hej då så länge :P


2 advent

Hej sötnosar idag är det andra advent!
Ja har inget mer me de o säga just nu. Jo det är bara 2 adventar o lite till tilss det är julafton.
Igår va ja me Blanca, ja sov över där från i förrgår till igår. Vi hade det jättemysigt och skojj. Från början skulle de vara två till med oss men det blev ändrade planer. Synd, men skit samma vi hade kul iaf.
Vi kollade på en jätte läskig film, den va såhär äkligt psykiskt läskig, så ja kollade inte så mycket.
Jag är typ rädd för allt så skräckfilmer är inge bra för mej.
Idag ska jag på glögg hos mina grannar, de ska bli kul bara det att jag inte får dricka.
Jag sitter typ här helt osminkad o ful, så ni kan inte få nån bild på mej just nu, men en gammal :)Mathilda

 


So cute

Asså jag kan inte säga annat än att jag äääääälskar kilar som ger en komplimanger! <3 ^^
Dom är så söööööta. Komplimangerna me :D <3
Alla tjejer blir jätteglad om killar är charmliga o söta.
Tips till killar;
* Ge komplimanger
* Raka inte av håret
* Lite häng, men betoning på lite.
* Kramas
* Skicka hjärtan i sms
* Vara omtänksam

Kommer inte på något mer. Det är ingen kille som läser det här iaf säkert men iaf! :D <3

Puss hej


Kramar är kul<3

Hejhej!<3
När vi var på väg hem efter skolan idag så gick jag med Stellan Emil Joel o john.
Ja la min händer på deras axlar o de typ lyfte mej en halv meter ovanför marken! xD
Det var as skojj!
Det är svårt att förklara hur det såg ut men typ så.
Sen när vi kom ut så skulle ja säga hej då till alla o först kramade jag Stellan. Hankrmade mej vanligt.
Sen Emil o han är typ en meter längre än mej. Han krmade mej o lyfte mej sam tidigt. Fan ja trodde att jag flög.
Sen kramade jag john o då flög ja med xD hahhaha! Joel försan typ.. hah
KRAMAR FOR DA WIN!

Puss hej

RSS 2.0